Nick:Gizmo
Klany::DrS , TrK , mVm , KtK , i jakis tydzien w DmDT
Ile czasu poswiecasz dziennie na gre:nigdy nie liczylem ale dosc dlugo jakies 5 albo 6 godzineQ.
Jak dlugo grasz w Q3A:Gram jakies 3 albo 4 lata
Numer gg:Wszyscy maja ale jak ktos nie ma to podam : 8427212
Dlaczego chcesz przylaczyc sie do mVm:Zatesknilem za czasami w ktorych spuszczalismy lomot innym klanom.Zaczelo mi was brakowac.Jestescie ekipa z mojego pierwszego klanu (DrS)i zrzylem sie w wami pardzo.Chcialbym powrocic do klanu i wymiatac razem z wami ale jes jedno pytanko.Czy dam rade?Nie wiem na jakim teraz poziomie sobie mykacie.Ja chyba ze stylu swojej gry sie odrobine poprawilem ale moze to wystarczy.Lecz jak znam zycie to i tak nie bede mial polotu na tescie ale sprobowac mozna.Moge byc nawet kadetem ale chce z wami trenowac i odnosic sukcesy jak za dawnych dobrych czasow.noi oczywiscie zrobie wam HYMN.Hehe.Chyba nie zapomnieliscie jeszcze nadwornego DJ'A??Hehe.Dobra koncze bo sie wam tego nie bedzie chcialo czytac.Czekam na info na temat testu.
Pozdro 4 all.NARQA
Gizmo ja bym cię przyjął gralem z tobą dzisiaj 1 na 1 Lecz troche musisz jeszcze poćwiczyć
Nie wiem co na to powie Elita Jak coś to Gizmo zgodzil sie wpłacac na serwa. Czekamy na Elity zdanie xD
Administrator
Ja jestem za pocwiczysz Gizmo i bedzie git
a pozatym do teraz mam twoj hymn na compie
pozdro
Dziekuje za dobre slowo. w@ski i Szamanka, zrobilem duzo nowych kawalkow przez ten czas ale mniejsza z tym.Bardzo mi milo ze mnie tak mile wspominacie ale z tegop co widze to chyba na wspomnieniach sie skonczy bo jestem ciut za cienki i przez ten czas wyszedlem z formy.Ale to wszystko da sie naprawic .Pozdro 4 YOU.
NARX.
s0niQWiadomo jaka jest moja odpowiedź... Witam w stadzie - again.
Administrator
=) wiec niebawem uslyszymy nowy hymn tym razem mVm <peace>