Przyzwyczajaj się, to forum tak ma... zaczniesz temat o quaku, a dowiesz się co będziesz miał jutro na obiad.
-=Massive Monkey=-
;o oczywiscie nawet opiszemy czy bedzie dobre x;
Administrator
haha btw Newbie wiem wiem pomidorowa Ci zbrzydla ale co zrobic jak jutro na obiad ow zupka
smacznego :]
Widze wszyscy zajarani tylko ja sie nie zalapalem ; DD
Gdzies tam, ktos tam, pisal cos tam... (haha rotfl) o zmianie firmy hostingowej. Kiedy wygasa serwer na pifpafie? :>
-=Massive Monkey=-
Nie masz łatwiejszych pytan?? Tego nie wie nikt
Administrator
ponoc dozywotnio :]
-=Massive Monkey=-
Jakis Dziadek jest włascicielem konta, ele ten chyba zaginał (słyszałem ze utopił sie w jakiejsc kałuzy:)
Administrator
Jak zwykle po krzynce wódki
Ostatnio edytowany przez Sernik (2007-10-25 09:00:02)
Administrator
...tak duzo duzo duzo duzo wodki ... :]
-=Massive Monkey=-
Dobra pisze to tutaj bo nie ma sensu zakladac nowego topica.
Jak wszyszcy zauwazyli ostanio do naszego stado dolaczylo paru nowych graczy, ze potrafia grac to chyba nikt z nas nie watpi...??
Mam takie same wrazenie jak Wy, ze za duzo... Gadałem teraz ze skokiem, wiec pisze w imieniu jego i moim...
Nie dziwcie sie ze tak jest- mamy DOSC PROSZENIA LUDZI MIESIACAMI o pieniadze na serw. Dla mnie to zadna przyjemnosc, jakbym zbieral dla siebie... a wkoncu co miesiac dokladam do tego interesu utrzymujac nasze konto... I jeszcze prosic by ktos szanownie wplacił, pierdole to!!!! Powoli zbliza sie termin przedluzenia umowy z pif paf (lub zdecydowania cos w zamian) Kto bedzie chcial grac w barwach Massive Monkey zaplaci, kto nie... pozegna sie ladnie lub tez zacznie nas wyzywac od lamkow i noobow (mam to w ...oczodole, nie pierwszy i nie ostatni raz...) Sadze ze to nam wyjasnie pare rzeczy i moze uszczuplic nasz sklad. Moze, nie musi...
-=Massive Monkey=-
Hmm dosyć drastycznie ale moze i dobrze. To pokaze komu zalezy a kto ma gleboko w powazaniu klan. Niektorzy są od niedawna członkami a inni są z nami od zawsze, niemniej jednak czas na test. Zgadzam zie z tym i popieram. Komu zalezy ten bedzie stawal na glowie zeby wplacic kase... komu mniej zalezy .. no niestety.... postaram sie wplacic... jednakowoz obecnie jestem biedny student wiec licze sie z opcją odejscia ...