Jooooł Jooooł młodafoka
Takie mam małe pytanko: Czy była by taka możliwość żebyśmy z zajączkiem przeszli do Was do klanu ? AoK kiedyś był lux bo grało u nas koło 7 osób a teraz gram praktycznie tylko ja i Króliczek Grabka nie widać już jakies 2 msc i nie wiadomo co tam z nim
(może sie ożenił i odcieli mu neta) :? Z czechow (ozwegoo, zero, antx i.t.d) nie widziałem od X czasu żadnego z nich
2 x wyleciałem już z AoK za przyjmowanie nowych graczy bez wiedzy ozwegoo
heuhue (w tym królika) 1 x wyleciałem za pojazd Ozwegoo ze jest z niego dupa (delikatnie mówiąc) a nie CL. czesi nic nie robią w kierunku rozwijania AoK a opier.... da... piepszają sie strasznie aż mi sie zmarszczki mimiczne robią. Myśleliśmy z Króliczkiem, żeby założyć nowy klan ale jak mamy znów grac we dwóch to nie ma to chyba najmniejszego sensu. Większość dobrych graczy ma klany a ja ktoś dobrze gra i nie ma klanu to jets to tzw cziter
hueehe i CHUUUUJ nie wiemy co zrobić bo w AoK zero sparów, zero współpracy, zero rozwijania strony zero wszystkiego. Pytam zatem teoretycznie czy moglibysmy do Was dołączyć
Ostatnio edytowany przez /AoK^OnE (2007-11-14 21:52:34)
-=Massive Monkey=-
Hmm One szFagrze to dosyc skomplikowane. Ja oczywiście przyjął bym was z otwartymi rękoma... No ale niestety to nie jest takie proste jak by sie mogło wydawać na pierwszy rzut oka. Nie chce mowić o co chodzi.. Bo mi sie po porostu nie chce pisać, napewnoi koledzy i kolezanki to zrobią
Byłbym happy gdybyscie zagoscili w mVm. Pozdro szW...
Ostatnio edytowany przez Cinek (2007-11-14 22:06:01)
Administrator
jak najbardziej za
tak jak Cinusiowi mi tez niechce sie pisac
ale streszcze to troche... chodzi o to ze klanowicze mvm zobowiazani sa do wplaty kasy na serw.. kwota 40 zl do poczatku grudnia... aby mozna bylo otworzyc nowy serw.. wiec glownie chodzi o wplate.. jak to u Was bedzie wygladalo Panowie??
Administrator
Mężu ,Najdroższe Me Słoneczko
Taka ma odpowiedź
p.s.soniq ,weź no usuń ,chłopie,to generowanie twego nickname'u ,bo nawet słońce ( slonce) napisać nie mozna
Ostatnio edytowany przez Sernik (2007-11-15 09:12:55)
Serniczku Skarbie
Nie wiem jak to bedzie jeszcze z kasą i wogole nie wiem jak to bedzie ze wszystkim dlatego pytam tylko teoretycznie
Nie gadałem jeszcze z króliczkiem na ten temat (zostawiłem mu tylko wiadomość na gadu) wiec jak on odpowie to sie zastanowimy co dalej
Buzi Buzi Pozdro mVm
Heh, no to chyba slowo sie zamienilo w czyn i AoK PL zostanie wchłonięty przez mVm
Co o tym mysli reszta małp ?? Bo z naszej strony decyzja podjeta
Administrator
Nom,niezmiernie się cieszę Tylko zmieńce swoje ksywki na loginie
No wlasnie i tu jest problem - czy szanowny admin moze login zmienic czy trzeba sie na nowo zarejestrować ?
No spoko pozmieniam jak będę w domu (pisze z 'Grafitu' xD). Hmmm mógłby mnie ktoś poinformować - jaką kwotę zobowiązaliśmy się wpłacać??
A tak w sumie, to siema chłopaki... dupa, nie zagramy już więcej spara z AoK. Zostały już tylko 3 klany - mVm, DmD i nRc. Jak tak dalej pójdzie to zassamy wszystkich. xDD
hehe i tak pare razy skpalismy wam tylki
Adminie proszo o pozostawienie w loginie tylko: Krolik
Administrator
o uszy mi sie obilo ze cala potrzebna sumke na serw daja
btw. nrc - od tygodnai to 2 razy tylko Mlodego widzialam a tak to pustki.. nieliczac klanow z insta..