-=Massive Monkey=-
Przepraszam za swoja nieobecnosc, zmiana kontow narazie nie pozwala mi posiedziec przed kompem, ale mam nadzieje ze to sie zmieni...
Cinek czlowiekiem impulsywnym ?? Prosze Cinek ,ja Cie bardzo lubie ale nie przesadzaj
Co do sedna sprawy- jesli chodzi o gre to wiem ze jestes dobry i np ja (osoba ktora reila nie trzymala w reku od paru dobrych miesiecy) na takie tematy sie nie powinna sie wypowiadac... Mam tylko pytanie- to z Toba byla taka ostra wymiana zdan na tym forum w ktorej glownie Ty, ja i Cinek uzywalismy wielu, "dosadnych" słow?
-=Massive Monkey=-
Don Kichot napisał:
Przepraszam za swoja nieobecnosc, zmiana kontow narazie nie pozwala mi posiedziec przed kompem, ale mam nadzieje ze to sie zmieni...
Cinek czlowiekiem impulsywnym?? Prosze Cinek ,ja Cie bardzo lubie ale nie przesadzaj
Co do sedna sprawy- jesli chodzi o gre to wiem ze jestes dobry i np ja (osoba ktora reila nie trzymala w reku od paru dobrych miesiecy) na takie tematy sie nie powinna sie wypowiadac... Mam tylko pytanie- to z Toba byla taka ostra wymiana zdan na tym forum w ktorej glownie Ty, ja i Cinek uzywalismy wielu, "dosadnych" słow?
Wlasnie jesli chodzi o temat mis i czity to tak to ja sie wypowiadalem. Po prostu nie lubie jak ktos kto nie ma takiego poziomu nazywa kogos czitem bezpodstawnie. Bronilem kolegi klanowego i gdyby to sie powtorzylo zrobilbym to samo... to sie chyba nazywa solidarnosc klanowa... nie lubie czitow tak jak kazdy normalny gracz ale moim zdaniem oskarazanie o nie misia to byla lekka przedada... moze i bylem troche zarozumialy w tej dyskusji ale taki juz jestem kiedy wiem ze mam racje
Administrator
st0rm twoj login na x-fire - czekam ! :]
-=Massive Monkey=-
Spoko nie musisz sie unosic, jestem ostatnia osoba ktora wyzwie MISa od czita, sam przyznasz jednak ze troche pojechales z fantazja ułanska, a tego nikt nie lubi... Osobiscie nic do Ciebie nie mam i jesli osoby ktore juz znam pere latek mowia ze jestes spoko chlop to nie mam powodu im nie wierzyc, we mnie nie bedziesz mial wroga, wrecz przeciwnie... Tylko zeby sie ze mna dogadywac to trzeba byc czasami normalny tylko do polowy
Witaj w Massive Monkey
-=Massive Monkey=-
buehehe normalni nie przetrwają długo !!
Administrator
Co wy z tymi normalnymi i mniej normalnymi ??
Witaj ,Stormie Nam wesoło , przynieś kiedyś swoje zioło
-=Massive Monkey=-
Nie wiem gdzie sie unioslem wczesniej ale ok Tez witam i milo mi
Ale mnie leb napierdalaaaaaa. Nie ma jak wypic 5 piw od 12 rano ja pierodle juz tak nie robie
Czemu jak zostalem wydalony z klanu nagle sie wszyscy zglaszaja http://img391.imageshack.us/my.php?imag … 000nz9.jpg - cinek noobku ,a to u gory co to ma byc?
st0rm f1
Zip ty nie masz juz prawa glosu wiec spadaj na drzewo banany prostowac
Administrator
Zip jeszcze sie zdziwisz jakie 2 osoby dołacza do Małpek ;-)