hehehe no mozliwe ale cos mi podpowiada ,ze bedzie to ktos z dawnego hxg lub btfrt ;p Sklad mVm rosnie w sile i aktywnosc sie zwieksza powoli zaczynam zalowac swojego odejscia ;DDddd
ziPer napisał:
hehehe no mozliwe ale cos mi podpowiada ,ze bedzie to ktos z dawnego hxg lub btfrt
Sklad mVm rosnie w sile i aktywnosc sie zwieksza powoli zaczynam zalowac swojego odejscia ;DDddd
aha, ahoj mapet! : ]]
-=Massive Monkey=-
ziPer napisał:
hehehe no mozliwe ale cos mi podpowiada ,ze bedzie to ktos z dawnego hxg lub btfrt
Sklad mVm rosnie w sile i aktywnosc sie zwieksza powoli zaczynam zalowac swojego odejscia ;DDddd
A ja sie pytam jakiego DAWNEGO btfrt ? btfrt ma sie dobrze ;D
hmmm.. zle to napisalem Chodzilo mi tylko o "dawne hxg(fm)"
Jesli chodzi o btfrt kto tam gra ze starego skladu? Dez , nOx , danx i Ty Mi$
Pozatym to cpma troche nie wypal myslalem ,ze tlumy ludzi tam beda ,a tu wszyscy graja na serwerze hG jeszcze rzadko kiedy jest pelny
-=Massive Monkey=-
ziPer napisał:
hmmm.. zle to napisalem
Chodzilo mi tylko o "dawne hxg(fm)"
Jesli chodzi o btfrt kto tam gra ze starego skladu? Dez , nOx , danx i Ty Mi$...
... morfeo, borsuk, tomas, sheep , srebro
Joł
Ostatnio edytowany przez M!$ (2008-10-24 18:33:06)
Rownie dobrze mozna powiedziec ze stare/nowe qp, albo naciagajac ze nova dolacza... :ASD Piszesz jakby strom liczyl sie za dziesieciu, a przeciez dochodzimy z odstepami co 12 i 6 miesiecy ; DDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez n44ber (2008-10-24 19:30:36)
Rotfl, skad ty to mozesz wiedizec i co to ma to rzeczy? Byloby prawidlowo gdybys napisal, ze dopiero teraz wypowiedzialem sie na ten temat ;]
dajcie mute ziperowi

-=Massive Monkey=-
Stormie kombinuj X fire bo jestes useless jak narazie
-=Massive Monkey=-
xf: mvmst0rm
add me
Cze wszystkim dawno nie pisałem na forum z tego powodu ze siedze w woju
Storm piszesz ze jestes z Sosnowca odezwij sie bo ja wlasnie na urlop przyjechalem do Sosnowca na 10 dni. Mozemy sie wybrac na jakiegos browara i na laski
Z wojska wychodze w kwietniu i biore sie wtedy za gre. Pozdrawiam o/