Użytkownik
przy każdej próbie pobrania my browser sent a request that this server could not understand.
więc nie wiem, mam użyć IE skoro Firefox nie działa ?
-=Massive Monkey=-
http://rozz.pl/rvg/pr.php spoko stronka
Administrator
Rzymi ,ściagnij sobie nemesis lub ng ,do przebudowania cfg ( lub dodania paru komend) najlepiej uzyć cfggen ,jest poreczny i przejrzysty. Widzisz te zielone ludki na naszych ss w dziale sparingi ?? To jest własnie nemesis .Musiałbyś "wskoczyć" do kogoś na x fire ,bedzie prościej
-=Massive Monkey=-
rzymi dodaj mnie na xf : mvmst0rm jak nie bede w pracy i bede dostepny to napisz
to ci podam co masz dopisac do swojego cfg (na poczatek kilka podstawowych komend zebys sie przyzwyczail) i 300 zrobisz bez problemu
Użytkownik
Sernik napisał:
Rzymi ,ściagnij sobie nemesis lub ng ,do przebudowania cfg ( lub dodania paru komend) najlepiej uzyć cfggen ,jest poreczny i przejrzysty. Widzisz te zielone ludki na naszych ss w dziale sparingi ??
To jest własnie nemesis .Musiałbyś "wskoczyć" do kogoś na x fire ,bedzie prościej
to kto mi pomoże ściągnąć nemesis itd ? st0rma aktualnie nie ma więc może ktoś online coś mi poradzi
xfire- rzymipl proszę o pomoc - chciałem już dzisiaj pograć na nowym cfg hehehe
rzymi ja mysle ze jak nie osiagasz min. 10 fragow na min. to nie zamieszczaj screenow
-=Massive Monkey=-
!
-=Massive Monkey=-
rzymipl napisał:
Staram się panowie, staram się.
cos cie nie widze ostatnio na serwie